mainos_1090

Hyvinvointi
Työympäristö
Yrityskulttuuri

Leasing tekee työhyvinvointiin panostamisesta helppoa

Investointi työhyvinvointiin kannattaa aina. Tiesithän, että leasing sopii hyvin myös yrityksesi työviihtyvyyttä edistäviin hankintoihin.

artikkelikuva: Leasing tekee työhyvinvointiin panostamisesta helppoa

Yrityksille on tarjolla monta erilaista tapaa panostaa työhyvinvointiin, ja monia asioita voi tehdä ilman suuria investointeja. Silti rahoitusrealiteetit saattavat vesittää osan tärkeiksikin koetuista henkilöstön hyvinvointia ja jaksamista tukevista tavoitteista.

Hankinnat ja investoinnit saatetaan kokea liian kalliina ja rasittavan liikaa yrityksen kassaa, ja jäävät siksi tekemättä. Siksi mahdollisuus leasingvuokrata henkilöstön jaksamista, työviihtyvyyttä ja työergonomiaa tukevia palveluita, tuotteita ja laitteita kiinnostaa yrityksiä yhä enemmän.

Etätyöskentelyyn tottunut henkilöstö halutaan saada takaisin toimistolle. Työhyvinvointiin ja yleiseen viihtyvyyteen panostaminen ovat asioita, joita henkilöstö arvostaa. Myös rekryvaiheessa asia nousee esille, sillä työntekijöitä kiinnostaa, millaiset puitteet työnantaja tarjoaa työnteolle.

Monessa yrityksessä panostetaankin siksi tänään toimiston ja työympäristön viihtyvyyden lisäksi myös työergonomiaa ja hyvinvointia tukeviin ratkaisuihin.

Esimerkiksi älykkäät viherseinät tuovat tiloihin kauneutta, vihreyttä ja hyvinvointia. Vastaavasti innovatiiviset hyvinvointiteknologiat, kuten valaistus tai palautumista edistävät laitteet ja sovellukset, tukevat sekä jaksamista että työn tehokkuutta.

Grenkeleasing Oy

Sähköpyörien leasingsopimuskannat ja kyselyt ovat kasvaneet viime vuosina valtavasti. Yhä useampi yritys on kiinnostunut tarjoamaan sen työsuhde-etuna työntekijöilleen.

Leasingrahoituksella tämän tyyppisten, osin hintavienkin hankintojen kulut saadaan jaksotettua pidemmälle ajalle varsin kohtuullisilla kuukausikustannuksilla. Ja koska liisattuihin hankintoihin ei ole omistussuhdetta, voidaan tuotteiden käyttöaika räätälöidä leasingsopimukseen yrityksen tarpeen mukaan.

Grenkeleasing Oy

Leasing mahdollistaa kerralla isommatkin hankinnat

Leasing antaa vapautta investoida, olipa kyse liiketoiminnan perusinvestoinneista tai työnhyvinvoinnista. Ennakoitavissa oleva kulubudjetointi, verovähennyskelpoisuus ja taseen ulkopuolinen vastuu ovat asioita, joista kannattaa keskustella yrityksen talousjohdon ja kirjanpitäjän kanssa.

Kun yrityksissä halutaan investoida henkilöstön työhyvinvointiin, budjetoidaan henkilöstöhallinnossa usein jokin tietty summa esimerkiksi kolmeksi vuodeksi.

Leasingrahoituksella isommatkin hankinnat saadaan tehtyä kerralla, helposti, ennakoitavasti ja vastuullisesti - joko yhdestä tai useammasta paikasta.

Toimivat työkoneet, säädettävät työpöydät ja tuolit ovat itsestäänselvyys, joten HR:n hankinta- ja toivelistalla on useimmiten yleiseen viihtyvyyteen ja erilaisiin työnteon muotoihin panostaminen.

Se voi merkitä yhteistyön luovuutta ja ideointia edistäviä työtiloja, tai vastaavasti hiljaisen työnteon tiloja, moderneja puhelinkoppeja, hierontatuoleja tai erityisen tarkasti suunniteltua toimitilojen ja työpisteen valaistusta ja monipuolista modernia AV-teknologiaa…

Mistä teidän yrityksessänne unelmoidaan yhdessä? Leasing sopii yrityksille lähes kaiken käyttöomaisuuden rahoittamiseen.

Liisaamalla työnhyvinvointia tukevia hankintoja ja palveluja mahdollistat puitteet hyvälle työnteolle – ja tuottavuuden kasvulle.

Investoi viihtyisään työympäristöön ja työhyvinvointiin!

Mietitkö, milloin leasing on järkevä vaihtoehto hankintojen ja investointien rahoittamiseen? Leasing-asiantuntijamme auttavat mielellään.

Ota yhteyttä, ja räätälöidään yrityksellesi sopiva leasingrahoitus!

Kuvat: Getty images / iStockphoto

grenke logo

Julkaistu: 06/2024

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viesti



Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »